Team Banketbakkerij Verhallen

Kevin

Hallo ik ben Kevin Smits en woonachtig in Culemborg.

In 2008 ben ik begonnen met de opleiding banketbakker en zocht ik hiervoor een werkplek. Ik ben in juni 2008 bij banketbakkerij Verhallen terecht gekomen en nooit meer weggegaan.

Hier hebben we dus de fijne kneepjes van het banketbakkersvak geleerd. In 2014 is aan Anouk en mij gevraagd om de banketbakkerij over te nemen, en per 1 januari 2015 zijn wij samen de trotse eigenaren van deze banketbakkerij. Ik hoop nog heel lang de mensen blij te mogen maken met onze heerlijk tompoucen en al het andere lekkers!

Anouk

Hoi, ik ben Anouk Meijdam.

In 2005 begon ik met de opleiding voor banketbakker in Breda. Sinds 2008 werk ik hier met veel plezier en per 1 januari 2015 ben ik mede-eigenaar van banketbakkerij Verhallen geworden.

Ik vind het nog altijd leuk werk, en ik hou ervan om met mijn creativiteit steeds nieuwe producten te maken. Ik hoop jullie nog vele jaren terug te zien in onze winkel!

Janny

Ik ben Janny Hakkert, reeds de 50 gepasseerd en woon in Buurmalsen; ben getrouwd en heb 4 – inmiddels volwassen- kinderen. 

Als jongere bakte ik ieder weekend iets lekkers voor bij de koffie en wist ik niet beter of ik wilde schooljuf worden. Totdat de schooldecaan mij vroeg of het geen idee was om de opleiding banketbakkers te gaan doen dacht ik oké, dat wordt het dus. Een school werd gezocht en natuurlijk ook een leerbedrijf. Dat werd Verhallen. En vanaf dat moment werk ik nog steeds in dit bedrijf. Eerst fulltime tot er kinderen kwamen en nu parttime.

Ik vind het nog steeds leuk werk. In januari 2015 hebben Anouk en Kevin de zaak overgenomen en ik ben blij dat ze me er nog even bij willen houden. Ik vind het fantastisch om te zien hoe zij met nieuwe ideeën en andere producten de naam van Verhallen hoog willen houden.

Anja

Mijn naam is Anja Otten, ik ben één van de verkoopmedewerksters bij banketbakkerij Verhallen.

Deze baan is ontzettend leuk omdat geen dag hetzelfde is. Ik vind het leuk om met mensen om te gaan en ze te adviseren wat allemaal mogelijk is voor feesten en partijen. Het allerleukste vind ik de bonbons en chocoladehoek, hier kan ik mijn creativiteit in kwijt en Kevin en Anouk staan altijd open voor nieuwe ideeën.

Bij ons staat hoog in het vaandel “iedere klant is koning”.

Marion

Ik zal me even voorstellen. Ik ben Marion Jansen, geboren en getogen in Culemborg, getrouwd en moeder van 2 dochters.

Vanaf mijn 18e was ik al werkzaam als verkoopster bij een andere banketbakkerij. Toen de kinderen kwamen, ben ik een tijdje gestopt met werken. In oktober 2011 was een vacature bij banketbakkerij Verhallen en ik heb niet lang na hoeven denken. Ik heb gesolliciteerd en werd aangenomen!

Sinds januari 2015 zijn we in dienst bij Anouk en Kevin en ik hoop dat ik nog heel lang dit leuke, mooie werk mag blijven doen!

Daniëlle

Hoi, ik ben Danielle.

Ik ben afgestudeerd als allround brood- en banketbakker op het Cingel College in Breda. Op het Cingel College heb ik samen met Anouk in de klas gezeten en toen Kevin en Anouk het aanbod kregen om de banketbakkerij over te nemen werd mij gevraagd of ik het team wilde komen versterken. Daar hoefde ik geen seconde over na te denken en nu ben ik sinds november 2014 werkzaam in Culemborg.

Wij zijn een hecht team en ik ben erg dankbaar om daar deel van uit te mogen maken!

Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk en ik hoop dat ik nog vele jaren mooie en heerlijke producten voor onze klanten mag maken.

contact

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties?
Neem dan contact met ons op. Dat kan telefonisch of vul het formulier hiernaast in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.