Team Banketbakkerij Verhallen

Kevin

Hallo ik ben Kevin Smits en woon samen met mijn vrouw Danielle en dochter Maud in Beusichem.

Ik ben in juni 2008 bij banketbakkerij Verhallen in Culemborg terecht gekomen en nooit meer weggegaan.Hier hebben we dus de fijne kneepjes van het banketbakkersvak geleerd.

Per 1 januari 2015 ben ik de trotse eigenaar van Banketbakkerij Verhallen 
Ik geniet iedere dag van de mooie producten en vele lekkernijen die onze winkel rijk is.

Daniëlle

Hoi, ik ben Danielle.

Ik ben afgestudeerd als allround brood- en banketbakker op het Cingel College in Breda. Ik ben sinds november 2014 werkzaam in Culemborg.
Inmiddels woon ik in Beusichem en ben ik getrouwd met Kevin. Samen hebben we een prachtige dochter.

Vanaf 01-01-2022 ben ik mede eigenaar van Banketbakkerij Verhallen. 
Wij zijn een hecht team en ik ben erg dankbaar om daar deel van uit te mogen maken!

Ik ga elke dag met plezier naar onze bakkerij en ik hoop dat ik nog vele jaren mooie en heerlijke producten voor onze klanten mag maken.

Anouk

Hoi, ik ben Anouk Meijdam.

In 2005 begon ik met de opleiding voor banketbakker in Breda. Sinds 2008 werk ik hier met veel plezier.

Ik vind het nog altijd leuk werk, en ik hou ervan om met mijn creativiteit steeds nieuwe producten te maken. Ik hoop jullie nog vele jaren terug te zien in de winkel!

Eline

Hoi, ik ben Eline!

Geboren en getogen in Beusichem. Ik ben na mijn middelbare school gaan studeren aan de vakschool Wageningen, waar ik in 2020 mijn diploma heb mogen behalen. Sindsdien ben ik werkzaam bij banketbakkerij Verhallen.

Ik doe dit werk met ontzettend veel passie, en geniet er elke dag weer van om mensen te verblijden met onze mooie producten! Ik hoop dit nog jaren te mogen doen, in dit gezellige team!

Marion

Ik zal me even voorstellen. Ik ben Marion Jansen, geboren en getogen in Culemborg, getrouwd en moeder van 2 dochters.

Vanaf mijn 18e was ik al werkzaam als verkoopster bij een andere banketbakkerij. Toen de kinderen kwamen, ben ik een tijdje gestopt met werken. In oktober 2011 was een vacature bij banketbakkerij Verhallen en ik heb niet lang na hoeven denken. Ik heb gesolliciteerd en werd aangenomen!

Ik hoop dat ik nog heel lang dit leuke, mooie werk mag blijven doen!

Graziella

Hallo, ik ben Graziella!

Hoewel ik een Italiaanse naam heb, ben ik Francaise. Ik kom uit Zuid-Bretagne. Voor de liefde ben ik in 1998 naar Nederland verhuisd. Inmiddels ben ik getrouwd en heb ik twee kinderen; Emma en Sam. Ahh l’amour!

Ik heb eerst in de Gelderland fabriek in Culemborg gewerkt. Hierna ben ik gaan werken bij een Bed & Breakfast. Ik zou mezelf beschrijven als een behulpzame, sociale en enthousiaste vrouw.

Ik ben al meer dan 20 jaar fan van de tompoucen van Verhallen. Ik heb het dankzij mijn schoonfamilie leren kennen. Tijdens elke verjaardag verheugde ik me op de heerlijke tompouce die we zouden krijgen… altijd feest:)

Ik haal veel voldoening uit mijn werk en vind het een ontzettend gezellig team. Ik hoop dit werk nog lang te mogen doen!

contact

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties?
Neem dan contact met ons op. Dat kan telefonisch of vul het formulier hiernaast in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.