Team Banketbakkerij Verhallen

Kevin & Daniëlle

Met trots kunnen wij zeggen dat we hebben meegewerkt aan het Banketbakkerij Verhallen imperium 110 jaar Verhallen! We gaan er als jong gezin nog vele jaren samen met jullie iets moois van maken.
Maar wie zijn nu de eigenaren van dit prachtige familiebedrijf na 110 jaar?
Even voorstellen… de familie Smits!

Kevin is opgegroeid in Culemborg en droomde er altijd van om eigenaar te worden van banketbakkerij Verhallen. In 2008 kwam hij in dienst als 16 jarige jongen en leerde van Theo en Hetty de fijne kneepjes uit het bakkersvak. Sinds 2015 is hij mede-eigenaar geworden. Hij gaat iedere dag met plezier naar de banketbakkerij omdat iedere dag anders is. Het leukste aan dit beroep is dat je van basisgrondstoffen zoveel lekkers kan maken. Iedere dag kunnen we weer heel veel mensen blij maken.

Naast de bakkerij maakt hij graag zoveel mogelijk tijd vrij om te genieten van zijn vrouw en dochter. De tijd vliegt voorbij, kleine meisjes worden snel groot. Daar wil hij zo weinig mogelijk van missen.

Daniëlle is opgegroeid in Brakel, een klein dorpje aan de Waal. Ze heeft de bakkersopleiding gevolgd in Breda. Ze kon na het halen van haar diploma geen baan vinden in de bakkerij vanwege de toenmalige recessie. Ze koos ervoor om tijdelijk de bakkerij in te ruilen en is gaan werken bij eenorchideeënkwekerij. Vanaf 2015 is ze werkzaam bij Verhallen. Zo hebben Kevin en Daniëlle elkaar
ontmoet en in 2019 zijn ze getrouwd. Vanaf 2022 is ze mede-eigenaar geworden in het bedrijf. Ze vindt het belangrijk dat het een ambachtelijke bakkerij blijft , maar wel anno 2022 met tompoucen, koekjes, gebak en al het andere lekkers van vroeger!

Anouk

Hoi, ik ben Anouk Meijdam.

In 2005 begon ik met de opleiding voor banketbakker in Breda. Sinds 2008 werk ik hier met veel plezier.

Ik vind het nog altijd leuk werk, en ik hou ervan om met mijn creativiteit steeds nieuwe producten te maken. Ik hoop jullie nog vele jaren terug te zien in de winkel!

Eline

Hoi, ik ben Eline!

Geboren en getogen in Beusichem. Ik ben na mijn middelbare school gaan studeren aan de vakschool Wageningen, waar ik in 2020 mijn diploma heb mogen behalen. Sindsdien ben ik werkzaam bij banketbakkerij Verhallen.

Ik doe dit werk met ontzettend veel passie, en geniet er elke dag weer van om mensen te verblijden met onze mooie producten! Ik hoop dit nog jaren te mogen doen, in dit gezellige team!

Marion

Ik zal me even voorstellen. Ik ben Marion Jansen, geboren en getogen in Culemborg, getrouwd en moeder van 2 dochters.

Vanaf mijn 18e was ik al werkzaam als verkoopster bij een andere banketbakkerij. Toen de kinderen kwamen, ben ik een tijdje gestopt met werken. In oktober 2011 was een vacature bij banketbakkerij Verhallen en ik heb niet lang na hoeven denken. Ik heb gesolliciteerd en werd aangenomen!

Ik hoop dat ik nog heel lang dit leuke, mooie werk mag blijven doen!

Graziella

Hallo, ik ben Graziella!

Hoewel ik een Italiaanse naam heb, ben ik Francaise. Ik kom uit Zuid-Bretagne. Voor de liefde ben ik in 1998 naar Nederland verhuisd. Inmiddels ben ik getrouwd en heb ik twee kinderen; Emma en Sam. Ahh l’amour!

Ik heb eerst in de Gelderland fabriek in Culemborg gewerkt. Hierna ben ik gaan werken bij een Bed & Breakfast. Ik zou mezelf beschrijven als een behulpzame, sociale en enthousiaste vrouw.

Ik ben al meer dan 20 jaar fan van de tompoucen van Verhallen. Ik heb het dankzij mijn schoonfamilie leren kennen. Tijdens elke verjaardag verheugde ik me op de heerlijke tompouce die we zouden krijgen… altijd feest:)

Ik haal veel voldoening uit mijn werk en vind het een ontzettend gezellig team. Ik hoop dit werk nog lang te mogen doen!

contact

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties?
Neem dan contact met ons op. Dat kan telefonisch of vul het formulier hiernaast in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.